Modellbygge av den större storleken.

Hej.

Tur att regnet kom om jag får säga så för annars hade jag nog fortfarande fixat och trixat med växthusbygget. Först och främst så har jag idag grävt och försökt få fram rätta platsen där vi ska bygga upp huset. Att bygga växthus är lite som att bygga modellbygge av den största storleken kan jag säga. Jäklar vad saker att hålla reda på. Bara att få fram plasten var klurigt. Men nu har jag en plan för vår lilla plätt och vet hur jag vill att det ska bli. Hoppas nu att det funkar som jag tänkt.

Modellbygge av den större storleken.

Det var verkligen inte så enkelt att hitta en plats som är något som när plan nog för att ens försöka ställa huset på. Men skam den som ger sig, till slut så blev grunden klar. Imorgon eller senare spikar jag fast grunden. Grejen är den att man tydligen behöver vara två för att sätta fast en del delar. Får helt enkelt passa in mitt byggande med Robert eller Wille som är både långa och bra på att lösa kluriga problem.

Den blommar som aldrig förr.
Aldrig förr har våra vita rosbuskar blommat som nu i år. Denna är helt makalöst fint.
Tack för i år busken.


Puss.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: