Fråga stjärnorna om råd.

Hej.

Godmorgon på er alla. Har ni sovit gott? Jag somnade riktigt sent eller tidigt kanske man säger men, men nu är jag på G med min söndag. I vanlig ordning så har både Tilda och Marcel träningar idag så det kommer att bli en del körningar. Dagens lilla plan är att äntligen börja ta tag i växthusbygget.

Fråga stjärnorna om råd.

Tänk om man fick alla de svar som man önskade om man frågade stjärnorna om råd. Vet att många kan tyda just stjärnor, tarotkort och är fantastiska medium, det skulle jag vilja kunna. Kanske inte för att hjälpa andra utan mest för mig själv som tycker det är så spännande. 

Jag skulle verkligen behöva lite svar för att lugna mitt vilsna oroliga hjärta just nu. Det är både tufft och spännande med att kasta sig loss och börja en helt ny resa. Jag hade bara önskat att jag kunde sett in i stjärnorna som skulle säga – Du är på rätt väg – Det kommer att gå bra.

Vår egen lilla bagare.

Vi har fått en egen liten bagare i vår familj. Igår kväll bjöds det på chokladmuffins utan ägg (med hänsyn till sin ena bästis som inte tål ägg) med chokladbitar i. De var så mumsiga. Tack fina Tilda för gofikat till kvällen.   

Önskar er alla en fin söndag.

 
 

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: