Första plagget på vuxen.

Hej.

Hemma efter dagens shoppingsväng i Skärholmen med Tilda. Nu är Tilda så redo man bara kan bli inför skolstarten på måndag. Jag måste erkänna att det börjar bli svårare och svårare att shoppa med dottern. Hon har sin stil och jag har min och där är det okej men när hennes stil svävar iväg åt helt galna saker enligt mig blir det svårt. Självklart så väljer hon själv men jag kan ju inte direkt ljuga och säga att något är snyggt eller passar bra om det inte gör det eller jag inte alls gillar plagget. Hur gör ni?
Lättare var det förr när jag kunde välja allt och barnen var så finklädda enligt min smak.

Första plagget på vuxen avdelningen.

I veckan har en av Tildas vänner varit iväg och shoppat och då även på vuxenavdelningen, det är stort. Det minns jag ju själv att det var något man trånade efter. När jag skulle börja 7:an tvingade jag med mamma in på JC i min lilla stad och bönade och bad om att få köpa byxor från vuxensidan. Självklart var de på tok för stora för mig som alltid var absolut minst och kortast men mamma gav med sig och satte sig vid symaskinen när vi kom hem och sydde in dem. Gissa om jag var sjukt nöjd och stolt när jag travade iväg till Paradisskolan och började högstadiet….

Nog om mig nu för idag har vår lilla tjej provat och provat både det ena och andra som varit på tok för stort men så fanns den där, bombarjackan på HM i storlek 32 som passade. Nu ni steg hon tre huvud upp i graderna, så stolt hon blev.


Gofika på Espresso House.

Givetvis så blev det en gofika för oss på Espresso House. Det finns liksom inget annat för oss eller mig måste jag ju säga. Jag fick min extra starka cappucino och Tilda sitt iste med persika. Mycket belåtna gick vi en sista sväng för att köpa nya lås till skåpen i skolan. Lås har ju alltid en benägenhet att försvinna när man som mest behöver dem.


Galet nöjd.

Idag fick jag med mig en ny blus från Bikbok men det var det ända. Det är verkligen inte till min fördel att åka iväg och shoppa med barnen längre. Jag får helt enkelt unna mig en alldeles egen shoppingdag där det bara är för mig.

Galet nöjd med ena blusen från igår som jag köpte på Mango.  

Ser ut som jag har fläckar på byxorna men jag skyller på solens strålar som landade så tokigt. 

På tal om galet…

Jag har en bloggvän som är intresserad av skyltar av alla de slag. Jag såg denna inne på en butik samtidigt som en annan kvinna liksom jag väntade utanför rummen. Vänta nu här får man inte gå in tillsammans en kvinna och en man. Det är ju inte annat än att man, jag eller vi kvinnan och jag funderade på vad som hänt inne i de omklädningsrummen. Alltså …det nya är att ha det lite roligt i omklädningsrum bakom ett skynke. Helt galet. Gissa…Nej jag slutar där…

Min fina bloggisar. Ha en fin kväll.
Kram på er alla.

 

2 thoughts on “Första plagget på vuxen.

Add yours

  1. Jättesnygg blus och kan tro att det kan krocka ibland och man då får försöka övertala =D, men man kanske kan mötas någonstans =D

  2. åh, ja det är ågot speciellt med att köpa det där första plagget på vuxen avdelningen kommer med ihåg känslan!! 🙂 mysigt med fika på Eh med 😀
    Sv: klart du kommer klara av C9. Du kan klara precis vad du vill!! 😀 kram

Kommentera

Up ↑

%d