Tänk om jag kunde få.

Hej Fredag!

Visst lät det uppåt och glatt! Men det är långt ifrån sanningen, jag varken mår eller känner mig på topp. Det känns snarare som om verkligheten och sanningen  kom närmre. Hur ska allt bli egentligen? Orkar och fixar jag med nya vägar och del mål? Tänk om jag kunde få kika in i framtiden bara en liten gnutta för att få en liten liten fingervisning om jag är på rätt stig.

Igår, idag och imorgon.

Igår hade jag en hemma fixa dag med allt vad det innebar. Därför var det så skönt att avsluta dagen med ett ”Hart of Dixie” race.


Idag väntar shopping med dottern inför skolstarten på måndag. Det blir nog en mysig dag på Mall of Scaandinavia.

Imorgon blir det PW Jogg igen och jag måste verkligen påbörja mitt projekt med växthuset som bara stannade av när jag körde soppatorsk igen.

Tjing Tjing. Var rädda om er alla fina.
Kram Kram.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: