Pretty nice walk and day.

Hej.

Det blev en sväng till Mall of Scandinavia för oss brudar Rytterlund. För en gång skull så var det ganska lugnt där vilket jag tyckte var så skönt.Tildas shoppalista har fått några saker avprickade men fortfarande så är några saker kvar. Vilket Tilda tyckte var bra för då blir det en sväng till Skäris imorgon efter hennes träning.  Jag köpte mig själv en blus och en topp från Mango. För en gång skull hittade jag nästan ingenting som föll mig i smaken. Eller så har har blivit en webbshoppare på heltid. Jag tycker många gånger att det är skönast att shoppa på nätet och byten och returer är oftast inga problem med.
Tilda blev nöjdast med sin nya ryggsäck till skolan, den skulle även jag kunna önska mig. Lite lik Sandqvist väskorna.

Dagens Fynd. 

Pretty Nice walk.

Min PW idag kan jag kalla Pretty Nice för attans vad vacker höst vi har här i Uttran. Ångrade att jag inte tog gummistövlarna på för vattenpölarna bara låg överallt och väntade på mig.


 

Gör som kungen ikväll – Hejar på Sverige så klart.

Ikväll kommer jag heja så mycket jag bara kan på våra Svenska tjejer i OS finalen mot Tyskland. Tänk om de vinner eller hoppas att de vinner såklart. Jag gör som kungen hejar på Sverige…..

Bild lånad av www. kungahuset.se

Må så himla gott.
Puss på er.

5 thoughts on “Pretty nice walk and day.

Add yours

  1. Heja tjejerna och vilka fina grejer du shoppat. Skulle gärna besöka Mall Of Scandinavia någon gång =D

    ha en trevlig kväll och tack för raderna hos mig
    kramar

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: