Vem vet inte jag!!!

Hej på er.

Detta blir ett snabbt inlägg för tiden och orken ni vet den bara försvinner hela tiden.

Snabbis med fika.

Äntligen var Tele 2 klara med vårt ärende med deras berömda eller ökända trygghetsavtal. Idag kunde vi äntligen hämta ut Marcels nya telefon. Erkänner att jag var livrädd att de skulle sagt att lånetelefonen var skadad eller något i den stilen men det var inga problem alls. Kanske för att den serviceinriktade killen inte var där…Han kanske fått sparken efter samtalen med personalchefen…vem vet inte jag!!!

Självklart åker man eller jag inte till stan utan att ta en fika. Det är liksom min grej ni vet. Wille och Tilda ville absolut mumsa bullar på Fabrique vilket jag givetvis tyckte var en toppen ide´. Idag fick Fabrique ännu en kund, Marre utbrast när vi satt och fikade att det var de godaste bullen han ätit på skit länge. Kardemummabullarna är mina favoriter men de andra slinker också ner utan några protester.

Mina fina.

Mina Fina är svårfångade men här är de i alla fall på bild.

Love Love…
Puss.
 

2 thoughts on “Vem vet inte jag!!!

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: