Sjukt stolt över mig själv idag!!! Bravo Pinglan!!!

Hej.

Ni anar inte vad det var tufft att snöra på sig joggingskorna idag. För att inte tala om vad jag slet i början för att komma in i mitt flytt. Därför känns det alltid så himla bäst när jag äntligen kommer fram till mitt mål för dagen. Nytt för idag var att springa en runda på asfalt. De gånger jag gjort det har jag varvat med PW men idag hittade jag en runda som kan funka för mig. Det är ju lite så att jag behövt hitta en runda för mig liksom. Sjukt stolt över mig själv idag!!! Bravo Pinglan!!!

Plantering och trädgårdsfix.

Nu är det trädgårdsfix som gäller här hemma för mig. Det finns inget som gör mig så gott både i kropp och själ som att få fixa i trädgården. Trädgårdsmästare skulle nog passa mig bäst av allt.

Hur coola som helst! Det är nästan så dessa spindelbollar är coolare och kanske till och med vackrare än vad clematisen kommer bli när den väl blommar förhoppningsvis redan nästa år.  
 Efter många tankar så har vi hittat bästa platsen för dem som vi tror blir fint. Nu ska jag bara skriva klart, dricka ur kaffet, vattna färdigt de växterna jag nyss planterade ner i jorden sedan är det dags för dessa fina…

 Tack för regnet.

Äntligen så har smultronen bärat av sig så där mycket som de brukar. Sommaren har nog varit för varm och torr för dem men nu när vi haft en del regniga dagar så kommer det massor precis som vanligt. Bästa minimelliset!!! Tack för regnet.


Puss.

One thought on “Sjukt stolt över mig själv idag!!! Bravo Pinglan!!!

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: