Jag var visst lite trött…

Hej Hej.

Det märks att allt börjat dra igång igen för min vecka är alldeles för fullspäckad. Fast jag vill och hjärtat säger ja är min energi alldeles för låg fortfarande. Batterierna är långt ifrån uppe på sin fulla kapacitet. Det är bara det att just den känslan är så hemsk när jag vill och har lust men kroppen säger ifrån.

Barnen börjar skolan på måndag med både Marcel och Tilda är igång med sina träningar igen och tränar alla dagar utom på fredag denna veckan. Så för mig blir det som vanligt många timmar i bilen.

Toksomnade.

Jag skjutsade Wille till tandläkaren och stannade på Ica för att fylla på skafferiet innan det var dags att fixa lunch till oss. Sedan toksomnade jag i fåtöljen innan Marcel ringde på dörren. Jäklar vad trött jag är!!! Men vilken tur att jag kunde hämta lite kraft innan kvällen taxikörningar drar igång.

Medan Wille var uppe hos tandis hann jag och Tilda både spela in videos, kommentera bloggar, svara på mail och ta busiga bilder tillsammans. Det gäller att hitta de små stunderna då det finns tid att andas helt enkelt. Kontrasterna i mitt liv är verkligen stora och svängiga. Vilken tur att jag är en person som gillar att ta ut svängarna lite extra…..

Snart ska jag få komma ut i trädgården igen. Ska bara ut och åka en sväng. Längtar efter att få plantera ner växterna som köptes i fredags tror eller när det nu var.

Puss Puss.

One thought on “Jag var visst lite trött…

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d