Säsongspremiären avklarad.

Hej alla Söndagsfirare.

Här skiner solen och det är riktigt skönt ute. Tyvärr så har jag mest varit inomhus i en iskall ishall ännu men snart så får jag gå ut. Dagens plan är att plantera ner de växter jag köpte i fredags.

Säsongspremiären avklarad.

Idag kom finska TPS till Visättra för att möta Flempangänget. TPS är ett duktigt lag som vann matchen. Finländarna var det bättre laget idag så vinsten var enligt mig rättvis. Men jag lovar att Flempangänget kommer att komma igen och visa var skåpet ska stå när de fått spela ihop sitt nya lag.
Heja Heja Flempan!!!

Bästa med Visättra idag enligt Tilda.

Även Tilda tyckte att det var långt idag i Visättra. Långt innan matchstart och 3×20 minuter är många timmar att bara hänga runt runt i. Men med nybakta stora kanelbullar lättades Tilda upp en stund innan hon hängde en stund med en av sina hockeykompisar. Bästa doften är självklart kanelbulledoften som sprids över hela stället. Mums!!!


Må så himla bäst.
Puss.

One thought on “Säsongspremiären avklarad.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: