Stylisten och JAG.

Hej igen.

Nu har Tilda och jag lekt klart ”Stylisten”. Det var Tilda som var stylist och jag som fick vara modellen. Hmmm, det kunde slutat hur som helst men blev väl ganska okej förutom tittskorna som jag kallar dem. De är nämligen så jäkla höga att jag knappt kan gå i dem mer än 10 min om ens det. Tittskorna är toksnygga att titta på men helt vansinniga att gå omkring i, de är bara för höga….

Stylisten och jag.

Denna gången var det bara kläder som tur var annars kan det tydligen bli både hår och ny makeup. Det är alltså så här Tilda vill att jag går om kring, eller? Hoppas inte hon tror att jag kommer och hämtar henne i dessa klackar på gympan nästa vecka för då lär hon få ta taxi hem de resterande dagarna när jag ligger hemma med brutna ben….

Stylisten själv och hennes adept.

Nästa gång är det min tur att styla Tilda. Det var länge sedan jag hade något att säga till om när det gällde hennes kläder. Kanske kan jag få tycka att shortsen är för korta eller att magtröja är för kallt. Hua hua!!! Vart tog de söta flickkläderna vägen? Tiden går alldeles för fort men det pratar vi om en annan gång.

 

Puss. 

One thought on “Stylisten och JAG.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d