Snacka lite lördag.

Tja.

Det är fortfarande lördag och dagen har liksom rusat på i vanlig ordning. Dags för mig att snacka lite lördag helt enkelt.

Dagens äventyr.

Gick till Huddinge centrum där Tilda shoppade lite kläder. Själv blev jag en ny behå rikare, alltid något så jag får väl vara nöjd. Sedan var det dags att åka mot Visättra för att kika på Flempans internmatch. Jag brukade alltid skryta om att i Visättra var det lagom kallt eller att hallen var en av de varmaste. Så har det inte varit hittills i år, tycker var och varannan säger att hallen känns kallare i år. Antingen är det så eller är det helt enkelt så att vi har haft en så varm sommar att omställningen blir galet kallt för oss alla.


Så självklart smet vi ut i solen medan ismaskinen spolade isen och det var paus. Det var så skönt i solen. Varmt och skönt med getingar som surade runt runt oss när vi satt på bänken och njöt av värmen.

Tog en ny bild på mina nya fina naglar i solskenet. Jag är bara så nöjd över dem denna gången.

Äntligen blev det våfflor.

Äntligen så fick vi tid till våfflor som Tilda längtat efter. Jag kan inte förstå att det kan vara så makalöst gott. Man mumsar och mumsar tills man nästa mår illa. Mycket bra val Tilda!!!

Nu ska vi tydligen leka ”Stylisten”. En får välja outfit och den andre får inte neka sedan ska det fotas. Vi får helt enkelt se vart denna leken slutar….
Kram Kram.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: