Godnatt.

Natti Natti.

Tänkte bara kika in och säga Natti Natti. För mig blev det en kvällspromenad för att hämta hem Tilda som bara var tvungen att gå över till sin kompis som fyller år idag och lämna en liten paket.

Ljuvlig sommarkväll.

Det känns i luften att det börjar bli höst nu. Hela kvällen doftade nedfallna mogna äppel och gräs. Överallt så syns de äpplen som fallit ner halvt maskätna och ingen vill ha. Jag kan inte låta bli att sparka på dem för att sparka dem så långt jag bara kan innan jag sparkar snett och leken är slut. Den leken kommer nog aldrig gå ur kroppen, alltid lika rolig.

Tilda och jag njöt av den ljumma sommarkvällen när vi gick hand i hand hem. Vi småpratade, sprakade äpplen, andades sensommar och bara var där och då. Underbart… 

Natti Natti.

Sov gott alla fina. Imorgon är en annan dag.

2 thoughts on “Godnatt.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: