Lyx och Lycka!!!

Hej på er.

Jag lovade bättring men ni ser ju själva hur det gick med den bättringen. Inte alls godkänt anser jag.
Tilda och jag sitter och kollar på gårdagens OS gympa tillsammans vilken jag missade när jag var på galej igår. Kollar vet jag inte egentligen om jag kan säga???Jag har somnat till två gånger och blivit väckt av dottern. Visst…jag erkänner att det blev för få timmar inatt för väl hemma från Åsa fastnade jag med datorn i knäet och tittade på avsnitt efter avsnitt på min nya serie. Inte alls ett bra val så här dagen efter fyra timmars sömn funkar inte på mig längre. Så snart bäddas jag nog ner i sängen av T.

Plantshopen igen.

Idag blev det några timmar i trädgården för mig. Så himla bäst det är att få fixa och trixa utomhus. Tilda och jag stannade till på Tullinge Plantshop innan vi åkte vidare till Visättra för att kolla på lite och hockey och hämta hem Marre.

Nästan så jag ångrade att jag inte sökte jobb på plantshopen. För där hade jag mått som fisken i vattnet. Plantshop eller i en park med blommor och växter kanske vore något för mig. Det måste vara ett av de bästa jobben som finns. Lugnt, skönt, avkopplande, rofyllt, kreativt, utomhus, levande och livet så tror jag det är att arbeta på handelsträdgård. Hur som helst så har plantshopen 50% på perenner, buskar och träd nu så länge lagret räcker eller tills de tar slut. Halva priset gör så mycket på slutpriset. Lycka och Lyx!!!

Flempan gänget.

Jag vet inte hur mycket de kört denna veckan men har hört att de redan haft mer än 15 ispass plus många fyspass och veckan är inte slut för dem. Både på lördagen och söndagen spelar de matcher.
För första gången denna säsongen säger jag att de är fantastiska för de är de verkligen.
Önskar er en toppen säsong med många fina stunder, matcher och erfarenheter tillsammans. Ni är bara bäst Flempan killar.

 Ha nu en fin kväll. Tänkte visa er min första höstbild som jag tycker säger så mycket om att hösten är lite en förändringens tid. Löven faller, frukten mognar och blommorna vissnar men om inget går helknasigt så kommer allt tillbaka de behöver bara få vila sig lite till nästa gång.

Kram Kram.

One thought on “Lyx och Lycka!!!

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d