För första gången.

Godmorgon.

Sorry för dålig uppdatering igår men ibland blir det så. Lovar bättring redan idag.

Hittat min serie.

Jag har verkligen letat eller kanske mera efterlyst en serie som passar mig. Vet inte hur många jag tittat in på och känt att NEJ det här är inte min grej. Men här om dagen så dök den upp ”Hart of Dixie” den handlar om en ung läkare som ärver sin okände fars läkarpraktik långt ifrån det livet hon levde i New York.


För första gången.

Många besök har det blivit på vårdcentralen under min resas gång. Igår var nog första gången jag gick därifrån med ett leende på läpparna. Ni vet känslan när man återigen får bekräftelse att jag gjort rätt val och är på rätt väg. Det ska bli så spännande att se vart denna vägen leder mig. Men det bästa av allt är att jag ska köra denna vägen med mig själv som chaufför i min gula bus. Lugnet fanns där och fast jag är vettskrämd på vad jag gett mig in på så känner jag mig så trygg i mina val och beslut. I´m going to Wonderworld!!!

Bästa och mysigaste avslutet.

Igår avslutade jag min dag på bästa sättet. Jag åkte över till en kär gammal vän och drack rose´och pratade en massa strunt. Man vet att det varit trevligt när det inte finns en ända bild från kvällen. Bilder som är så viktiga för min lilla blogg men men, det får helt enkelt bli fin fina bilder idag istället. Tack fina Åsa för igår. Kram på dig.

Kramis.

One thought on “För första gången.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: