Jag har en plan.

Godmorgon.

Har ni sovit gott? Eller kanske ni var uppe i natt och hejade på OSfinalisterna. Såg imorse att det blev medalj igen för Sara. Oj oj oj, vad hon är bra. Grattis Sara till dina medaljer!

Jag har en plan.

Jag har en plan för min onsdag sedan så får jag väl se om den håller eller funkar men den finns där. Först ut är en sväng mot stan med La Famila förutom hockeykillen som är i ishallen. Både R och jag har möten i stan med olika tider så det får bli som det blir. Kan tänka mig att det blir lite shopping, fika, Pokemon, promenad och kanske en lunch.

Är det viktigt att ha en plan? Eller är planen bara en fröken duktig pinne? För mig är planen en vägvisare om vilken väg som jag ska gå, min värderade riktning i livet. När punkterna på To Do listan inte känns hundra tar jag fram min värderade riktning och känner in om det verkligen är min plan.

Nu vart det lulligt men det är lite så dagens möte känns. Jag vet helt enkelt inte om innehållet är min riktning. Men jag har bestämt mig för att gå och lyssna på vad de har för tankar och idee´r. Jag tror att bara vi känner att vi mår bra och att något känns rätt så följer jag min plan. Så himla viktigt att lyssna och känna efter med sitt lilla hjärta.


 Jag önskar er alla en toppen onsdag.
Puss och Kram. 

Kommentera

Up ↑

%d