Fuck this day….I´m going to Wonderworld!!!

Hej.

Detta inlägget blir nog ett av de argaste jag någonsin skrivit. Ni vet känslan när allt som händer och sker under dagen bara går piprätt åt pipsvängen. Jag hade den känslan redan när jag vakande imorse att allt bara skulle gå fel. Därför känner jag mig så jäkla arg. Jag har skällt på och gapat på de som jag tycker varit idioter. Hade nog behövt gått en match i boxningsringen eller varför inte kickboxat idag för att fått av mig all ilska. Istället fick ena kudden på soffan på altanen sig en rejäl sväng om. Det bästa av allt är att jag känner mig så nöjd och en skön känsla har infunnit sig. Tänk att lilla mesiga JAG sa ifrån och verkligen lyssnade på vad mitt inre sa till mig.


Arg 1.

Tele 2 som kan dra dit pepparn växer. Jag är verkligen inte den som blir arg i onödan och höjer rösten men här fanns det fasiken ingen annan ut väg. De har fibblat och fufflat med en av våra mobiler som hade trygghetsavtal där skärmen skulle lagas grattis. Men icke… Det skulle byta ut hela telefonen och vad sedan expediten gjort på Tele2 är en sorglig historia och vederbörande säkerligen få se sig om efter annat arbete. Ledsen men vilken IDIOT du är och varit .GRRRR!!!

Uppdatering kommer så småningom…..

Arg 2.

CSN som skickar meddelande om att de bara kan erbjuda mig halvt bidrag. What??? Jag har inte sökt någon ersättning eller några bidrag för utbildningen jag ska börja. Vilket de sedan kunde se när jag tog kontakt med dem. Men de hade fått information från Högskolan Halmstad att jag var antagen och tackat ja. Har CSN svårt att få kunder eller? De som vill söka studiemedel söker väl på egen hand, eller? CSN ville bara informera mig om min situation om jag skulle vilja söka om ersättning. Tack…. men jag klarar mig på egen hand. Först trodde jag att det var några ”pengarlurarsnubbar” men så var inte fallet.

Arg 3.

Ibland har nog vi alla som är föräldrar känslan av att ”kan jag få ta paus 10 min eller 1 dag från mitt barn” när man går varandra på nerverna. Idag var en sådan dag. För inte mindre än 2 dagar sedan glömde ett av mina barn sin mobil i Visättra. En snäll hockeymamma ordnade så den kom hem till Tumba och i rätta händer för att någon vänlig själ hittat den och lämnat in den i cafet.

Idag händer samma sak igen. Efter att delar av familjen varit inne på Söder idag och återsamlades i bilen för att åka hem upptäcks att mobilen inte finns i bilen. Suck!!! Inte idag igen…..Wille letar upp mobilen via ”hitta min iphone”. Först visar det sig att mobilen skulle finnas inne på Åhlens för att sedan gå ut mot Clarion hotell och sedan tillbaka in på Åhlens där någon lämnat den hos vakten. Vilken tur!!! Troligen så hittade någon den i omklädningsrummet och någon la den i sin väska och gått ut för att sedan bli skraj och gå tillbaka och lämna in den på Åhlens igen.

Inte nog med detta. Vi eller jag använde mig av dennes telefon som har bättre kamera än vad min har för att ta bilder under dagens äventyr. Vad gör mitt barn när vi sitter i bilen hem och jag är lite besviken på hen för dennes enorma slarvighet som kommit på sista tiden???? Jo raderar alla bilderna ur telefonen så de alla fina vi hade med oss från dagen var helt väck….

Vi behövde verkligen en paus från varandra idag. Älskade tokiga unge sov bort alla dessa tokerier i natt så du blir som vanligt igen.

Arg 4 – 100.

Det känns som om allt jag varit lite arg på verkligen kom idag. Nästan som en frigörelse kanske det heter. Känslan infann sig redan imorse när jag klev innanför dörren till dagens möte. Plötsligt så såg även jag att jag faktiskt vuxit ifrån mitt lärarjobb. Jag kände mig så trygg och säker – jag är färdig för denna gången. Kanske kommer jag igen men inte på mycket länge. När jag gick ifrån mötet kom ilskan. Jag älskade mitt jobb som ateljerista och förskollärare men Lyckan (mitt jobb, det är faktiskt det några dagar till) förstörde mig både som lärare och person. Det var de som gav mig min underbara sjukdom ”Utmattningssyndrom” och det var där min glädje över att få vara lärare totalförstördes. Så vad säger man när poletten ramlade ner? Jag som skyddat min arbetsplats från både skadeanmälningar och diverse skit såg äntligen sanningen. Tack som faan!!! Hittar faktiskt inget annat ord.

———–

* Arg på fegisar eller dumsnutar – Hur svårt kan det vara att säga sanningen eller hur trögfattad kan man bli?

* Arg på att jag går framåt så långsamt. Jag efterlyser bästa energipulvret nu genast.

* Arg på att jag är en sådan jäkla fegis som har så svårt att säga ifrån och sätta mig i främsta rummet.

* På att jag mumsat alldeles för många chokladbitar under sommaren. Jeansen är inte lika sköna längre tyvärr.

* Arg på att dygnet inte har flera timmar. Jag skulle utnyttjat dem så väl – jag lova.

* Så jäkla arg på de idioter som snodde två av Marcel´s kompisars mopeder som stod vid golfbanan här om dagen. Fy fasiken vad taskigt gjort. Hoppas ni kan sova gott om natten eller inte….

Wonderworld.

Fikade bästa kardemummabullarna som finns nämligen på Fabrique. Bästa med gamla jobbet – att jag hittade till Fabrique för de har allt som jag efterlyser när det handlar om gofika.

När jag till och med är kär i golven då är det kärlek på hög nivå.
 


Mera Wonderworld.

Vackra ting har alltid gjort mig knäsvag och satt igång shoppingbegäret. Vi var inne på Room på Skrapan, där hittade jag dessa koppar som så gärna får flytta hem till mig. The i vackra koppar och muggar sitter aldrig fel. Vill ha, vill ha – kan jag be och få?

Mina fina underbara Bloggisar, nu får jag sluta gnälla men idag har det varit en sådan dag. Lovar och svär om uppryckning redan imorgon.
Puss. 

3 thoughts on “Fuck this day….I´m going to Wonderworld!!!

Add yours

  1. Grymt skrivet känner igen mig ibland *S* Ibland måste man få ”arga” av sig ordentligt!
    Svar: Nämen eller hur och företag till råga på allt dom borde vara rädda om sitt rykte!

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: