Jäklar vilket bra beslut…

Tja.

Idag gjorde jag precis rätt. Jag klev upp tidigt och skjutsade iväg Marcel till hockeyn som har uppstartsläger denna veckan. Väl hemma hoppade jag i joggingskorna och drog en tjocktröja över huvudet för det var så hiskligt kallt och blåsigt när jag stod och tankade imorse.

Tisdagsfeelingen är på.

Snörade på mig skorna och gick bort mot skogen. Jag har längtat efter min runda men samtidigt varit så förbaskad för att jag känt ett obehag mot att ta den svängen på grund av all skit som hänt kvinnor i skogarna. Idag bestämde jag mig för att ingen ska få ta makten över mitt liv utan att det är jag som bestämmer och kör min gula bus mot vad jag tycker och tänker rätt och riktigt.
Jäklar vilket bra beslut… Det var så himla skönt och jag sprang hyfsat bra för att vara JAG. Man eller jag blir så tokstolt över mig själv när jag gör bra saker för mig själv.

Trädgården väntar redan.

Åh, vad det ska bli skönt att få några timmar med ibland det bästa jag vet.

PUSS…

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: