Glad, nöjd och trött.

Hej.

Här har ni en glad, nöjd men trött tant som nästan slocknat i soffan. Men se ni det går inte för snart är det dam gymnastikens mångkampsfinal i OS i Rio och det får jag verkligen inte missa. För er som inte vet är och var min idrott artistiskgympa. Som jag älskade den sporten när jag var barn och tonåring, det gick nog inte en dag utan jag höll på. Nu på äldre dar bara måste jag se de större tävlingarna. Därför är jag extra glad att i alla fall ett av tre barn fastnade för gymnastik.

Nöjd.

Jag fick kaffe och blogga godis av Marcel för att pigga på mig medan jag inväntar gymnastiken.
Tack hjärtat  – nu känner jag mig så nöjd. 


Glad.

Glad för mina timmar i trädgården. Att pyssla och jobba i mitt tempo i trädgården är nog det som ger mig mest avkoppling av allt. Där och då får jag bara vara i mina tankar och mitt tempo med mig själv.
Underbart.

Glad för att det inte var jag som hamnade så tokigt i korsningen i Flempan. Glad för att ingen krockade för det var lite kaos när ingen polis fanns på plats och dirigerade trafiken. Glad för att M och jag kom förbi och hem till slut. Lastbilen stod mitt i hela korsningen och blockerade trafiken åt flera håll. Chauffören hade gjort en alldeles för skarp sväng för att kunna komma in i svängen.

Så glad och nöjd.

Jag jag är så glad för att jag ska få gå och delta i L&M Events Höstmingel på Plaza i Västerås. Det är så extra kul att temat för eventet är hälsa och välbefinnande. Helt perfekt för mig som snart börjar min master inom hälsa och livstil. Hoppas och ser framemot många nya erfarenheter och träffa flera bloggvänner som säkert också kommer att vara där. Så glad och nöjd.

 

Glad, nöjd och trött.

Jag är riktigt trött ikväll därför var det extra skönt att R hämtar hem gympatjejerna ikväll. Det känns i både kropp och knopp att jag har levt idag. Jag känner mig så sjukt taggad på livet just nu. Lite som känslan av att det är min tid nu. Halva min tid har gått tror jag och de resterande ska jag göra till mina alla dagar i veckan året om.

One thought on “Glad, nöjd och trött.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: