Middagsfrid hemma hos mig.

Tja Tja!!!

Hur mår ni? Jag känner mig så speedad idag vilket är kul men ack så illa. Många andningsövningar har det blivit och jag har verkligen tvingat ner mig i fårtöljen för att göra just ingenting. Erkänner att det lyckats sådär, hmmmm!!! Inte alls bra.

 Påfyllning i diverse skafferier.

Idag har det varit en fixa dag både hit och dit. Wille skulle ner till centrum en sväng så jag hängde på. Gick in en snabbis på bolaget för att fixa lite rosa bubbel. Det gäller ju att passa på de sista dagarna på sommaren och lyxa lite extra. Var egentligen ute efter ett bubbel som jag fått tips om men det förde inte bolaget i Tumba så jag fick testa två andra helt nya för mig. Ett ska vara sött och sliskigt och det andra lite strävare likt champagne. Återkommer med mitt omdöme en annan dag när flaskorna är öppnade.

Middagsfrid hemma hos mig.

Gissa om latmasken kommit på besök hemma hos mig. Det är så himla smidigt och framför allt kul att testa nya maträtter som ofta kommer på köpet när man testar nya matkassar. Denna veckan har Middagsfrid bestämt vad som ska serveras här hemma. Jag har hört så mycket gott om dem på sista tiden.

Jag tokgillar känslan av att plocka upp alla varor som kommer med de nya recepten. För att inte tala om alla dofter och förväntningar som jag får när jag läser in mig på recepten. Denna veckan låter det som om alla rätterna passar mig i smaken. Håller tummarna för att de också bli så.


Nu är det dags att åka lite bil igen för att hämta hem gympa tjejerna.

Puss.

 

One thought on “Middagsfrid hemma hos mig.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: