Jag tror nog att det räcker med den pressen hon har på sig själv.

Godmorgon.

Satt i morse när jag åt frukost framför tv:n och tänkte titta lite på någon OS sändning. Till slut inser jag att det är TV3 som kör OS. Okej, hur tänkte de som gav sändningstillståndet då? Jo men visst de var väl billigast. Redan efter första dagen börjar jag fundera. Ska en programledare kika ner i sina programkort mer än 50% av programtiden. Fantastiskt är ett fantastiskt ord men ordförrådet borde ha några andra ord. Uppläget av programmet känns så oproffsigt. Så från mig blir det ett stort BUUUU för TV3 och Godmorgon RIO. Det känns inte schysst mot programledaren att sitta ensam. Hon är säkert duktig men hade behövt mera erfarenhet och stöd. Det skulle behövas någon bredvid som har mer vana av liknande uppdrag.

Stackars Sara.

Visst är Sara Sjöström en fantastisk simmare som gjort makalösa resultat i Rio och nu tagit sig till final med olympiskt rekord. En mycket bra prestation tycker vi alla som hejar på Sara och Sverige. Men, hur kan reportrar och vanliga medborgare gå ut och säga att hon tar guld i finalen och att vi inte räknar med något annat. Självklart kan vi heja och hoppas men att gå ut och säga att hon tar guld och att vi inte godkänner någon annan valör är ju helt galet. Har finalen redan gått eller? Ni som säger att hon vinner behöver inte se finalen för era hjärnor har ju redan sett loppet. Stackars Sara som har en så stor press på sig från alla håll. Jag tror nog att det räcker med den pressen hon har på sig själv.


Vad kommer ni säga till Sara om hon inte hamnar på pallen?

Eller kommer ni inte ens möta henne då? Jag blir både ledsen och förbaskad på hur ni kan ställa så mycket krav på någon som ni kanske aldrig ens talat med. Det är en jäkla skillnad på att heja och att inte tolerera annat än en guldpeng. Skäms på er alla som säger att allt annat vore en katastrof…..
Jag tänker heja på Sara och hoppas att hon få göra sitt livs lopp. För mig är hon en duktig simmare som tagit sig till final med olympiskt rekord. Det är så stort. Grattis Sara.

Idag ska bli en bra dag, bara njuta av livet.
Kram på er alla.

3 thoughts on “Jag tror nog att det räcker med den pressen hon har på sig själv.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: