Jag förlorade mot syster.

Hej på er.

Vi har haft det så bra i Uppsala. Trots lite skavanker både här och där. En har ont i bröstkorgen, jag och Julia har brännmärken, en har super ont i två tår som blivit blåa, en har ont i nacken efter en krock och en har ont i huvudet. Det hände lite saker på Turbo Sport Zone adventure med andra ord. Men vi var lika glada trots alla krämpor.

 Turbo Sport Zone adventure.

Mitt lördagstips får bli Turbo Sport Zone adventure där både stor och liten får plats och kan ha roligt. Dock kan jag tycka att förskolebarn är för små då både aktiviteterna och farten går i ett högt tempo. Allt för ofta hördes småbarn som gjort illa sig. Stället säger också att yngre barn än 12 år måste ha en vuxen på plats. Det står även i reglerna att varje barn under 12 år måste ha en vuxen på stället. Jag tycker det borde stå att den vuxne ska följa barnet runt på Leklandet just för att barn yngre än 10 klarar inte dessa aktiviteter på samma sätt som äldre barn då de är aningen för små.

Jag förlorade mot syster.

Jag förlorade mot syster i hinderbanan tyvärr. Bättre tur nästa gång. Jag min dumma nöt borde väl veta att man åker rutschkanna på rumpan annars får man brännsår på fötterna. På tal om klättra som jag sa att jag skulle…det funkar inte med långa naglar. Man kan liksom inte nypa åt runt fästena ordentligt. Suck!!! Så jag fick välja klättra eller naglar. Vad tror ni jag valde?

Kusinligan var så fotoglada idag…..

Men vi ger alla Leklandet högsta betyg. Skit kul blev betyget.

Ha en toppen kväll.
Puss.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: