Snart dags för biotajm.

Hej Fredagsfirare.

Läget? Jag mår bra men är ganska allergisk. Det är faktiskt lite trist att jag visa dagar knappt kan vara ute i trädgården utan att bli så himla allergisk. Så nu har jag suttit i favofåtöljen och försökt bota bort nys och snorningarna.

Ny tidning helt i min smak.

Hittade en ny spännande tidning på Pressbyrån igår medan vi väntade på att personalen skulle bli klara med rengörningen av kaffemaskinen. Vi Hälsa heter den och ligger så rätt i tiden med mina nya kommande utmaningar i livet. Tänk känslan när man hittar så där rätt. När det plötsligt bara finns mitt framför ögonen. Jag har precis bara hunnit ögna igenom tidningen och läst lite grann men ikväll blir det jag min nya tidning, gott kaffe och smågodis.

Snart dags för biotajm.

Dags för Tilda och mig och börja packa ihop oss. Vi ska på bio och se ”Husdjurens hemliga liv”.
Kanske blir det även lite mat eller fika, vi får helt enkelt se vad som händer och sker. Nu håller jag tummarna för att filmen är en rolig film.

Tills vi hörs igen…

Kram Kram.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: