Varje äventyr behöver något bra.

Hej Hej.

Det blev ett besök på Tullinge Plantshop medans Tilda tränade. Jag fick till det som jag tänkt göra och lite till när vi stannade kvar i Tullinge.

Promis till Plantshopen.

Wille hängde med och övningskörde. Det var skönt att få sällskap på min lilla runda. Wille letade Pokemon och kläckte ägg och jag lekte fotograf.

Hittade det mest suspekta vid utkanten av Pappas Pojkars bollplan i Tullinge. Frågan är om det är ett skämt av vaktmästaren eller ska föreställa ett konstverk. Vad tror ni om handdukshögen?

Plantshopen.

Vad jag tycker om denna lilla Plantshop som är så charmig. Nu har de 50% på de flesta växterna, buskar och träd. Hur bra är inte det? Hade vi haft bilen med oss hade jag nog fått med mig mera växter. Men å andra sidan innebär det ju att jag får åka dit igen när Tilda tränar nästa veckan om det inte blir innan dess. Två svartvioletta malvor fick jag i alla fall med mig hem.

 
 Varje äventyr behöver en godfika.

  

På väg tillbaka till Tilda och gympan stannade vi på Pressbyrån och köpte med både kaffe och godfika. Wille tog en vaniljbulle och jag valde mjukglass med nötkross. Så mumsigt! 

Nöjd gymnast.
 Vi fick med oss en mycket glad och nöjd gymnast hem från kvällens träning. Äntligen drog träningarna igång igen.
Puss och Kramis!!!

Kommentera

Up ↑

%d