Smartköp.

Hej på er.

Hur mår ni? Vad har ni för er idag? För min del blir det lugnt med en massa hemmafix i trädgården är tanken för att sedan skjutsa Tilda till sommarträningen ikväll. Håller tummarna att Tullinge Plantshop har öppet så jag kan göra dem ett besök medan Tilda tränar. Det är min plan idag.
 

Smartköp av Marcel.

När Marre fick sin moped använde han sig av sin gamla hjälm som han köpte för flera år sedan då han tyckte det var coolt att ha en crosshjälm när han cyklade. Den är både snygg och funkar hur bra som helst. Men eftersom Marre så gärna både ville ha en hjälm som matchade moppen och ha en extra så att han kunde skjutsa sina syskon och vänner köpte han en ny.

Tilda har nu åkt runt med Marcel runt runt i Uttran och tycker att det är super kul. Smartköp Marcel!!!

Nu tänker jag dra mig ut i trädgården igen..
Vi hörs och ses.

Puss.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: