Ett gäng knäppgökar.

Hej Nattsuddare.

Idag har vi firat Wille som blev 17. Tänk nästa år kanske han tar bilen och kör iväg när han fyller år. En helt galen känsla men samtidigt känner jag mig så jäkla stolt som fått bli mamma till denna fina kille. William du är så himla bäst på allting. Du kommer aldrig förstå hur mycket jag älskar dig min lilla Puffen.


Middag i stan.

Vi tog tåget in till Söder och åt middag på Stekpannan. Stekpannan är en kvarterskrog på Söder som vi åt mycket på när vi bodde på Söder och som jag besökt minst en gång varje år. Trevlig personal och god mat. Ikväll tyckte jag dock att maten var lite väl salt vilket var lite trist för de andra smakerna försvinner då.

Nästan helt otroligt…jag tog kameran med mig in till stan för att jag skulle ta fina bilder men plockade inte upp kameran en ända gång. Det är verkligen buuuuu på den. Skyll mig själv, det är ju jag och min blogg som blir lidande. Skärpning på mig i fortsättningen.

Ett gäng knäppgökar.

Medan jag satt med mitt kaffe och försökte kolla tv härjade det runt ett gäng knäppgökar i vår säng. De här ungarna är allt bara bäst fast jag kan bli skogstokig på dem stundtals.

Natti Natti.
Puss.

One thought on “Ett gäng knäppgökar.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: