PW Joggen med Bert.

Hej Hopp.

Jag kom iväg på min PW Jogg i förmiddags trots allt. Hittade hela tiden en massa måsten som skulle göras men till slut så tog jag mig i kragen.


PW Joggen med Bert.

Jag har lyssnat på en del av sommarens sommarpratare och gillar det mer och mer. Framför allt är det roligt att få ta del av andras livshistorier och deras driv och visioner. Idag lyssnade jag på Bert Karlsson som många redan lyssnat på och rekommenderat mig att lyssna till. En mer drivande och kreativ människa får vi nog leta efter i vårt land. Så orädd och så nytänkande. Att man ska resa sig upp efter varje misslyckande och gå vidare har vi ju alla hört och mer eller mindre gjort men att ständigt skaka av och resa sig så som han gjort är beundrans värt.

Nu kommer många rasa och säga – hur kan du lyssna och säga så om honom som är si och så. Det må han vara precis som alla vi andra också är – skitstövlar ibland. Jag är dåligt insatt i vad han står i alla de olika frågorna, så jag har ingen åsikt vad jag tycker där. Jag kommer inte heller läsa in mig på Bert´s åsikter i invandrarpolitiken och andra frågor. För det var inte det som jag efterfrågade med mitt lyssnande utan just att lyssna på en kreativ och drivande människa, få lite inspiration helt enkelt. Men jag gillar hans driv, tron på sig själv och att han är så orädd. Lite samma driv som Blondinbella har som även hon är en drivande, orädd, kreativ entreprenör. De inspirerar mig som är en fegis vad gäller att tro och våga gå min egen väg.

PW joggen gick skit bra idag vilket känns så skönt. Tänk om det var för att jag mumsade cheesecake till frukost?

Nu säger jag hej på en stund. Ikväll blir det födelsedagsmiddag i stan för vår finaste Wille.
Hörs!!!
Puss.

3 thoughts on “PW Joggen med Bert.

Add yours

  1. Diggar Blondinbella, tycker hon är ödmjuk i det hela med tanke på att hon får ta mycket skit hela tiden. Oh tänk om man kunde äta sådan frulle varje dag =D

  2. Haha bra där. Jag är så himla bra på att komma på andra saker att jag liksom inte hinner…puhu vad jag är kass. Kram Anette

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: