Kvällsbus, kvällsöl och filmkväll med Tilda.

Hej och Godnatt.

Idag har tiden verkligen inte funnits till att sätta mig med datorn. Ganska trist men sant. Först ut har jag fixat en massa här hemma som bara skjutits upp. Inte förrän på sena eftermiddagen blev jag klar så vi kunde åka iväg och fixa sista grejen till Wille som fyller år imorgon. Är det något jag inte alls gillar är det att stryka och vika tvätt. Tack Dr Phil som underhöll mig medan jag slet med alla högar som bygds på.

 Kvällsbus, kvällsöl och filmkväll med Tilda.

Gav mig själv ledigt från alla måsten i en timma så att Tilda och jag kunde fotobusa, hoppa studsmatta och ta en öl i solen. Kamillas Kamera fick en del helt galna bilder ikväll tyvärr så blev det förbjudet att visa dem för er. En sak som jag skulle uppskatta att börja på är att gå en fotokurs eller kanske mera en kamerakurs. Jag vill lära mig mera, jag vill kunna ta de bästa och finaste bilderna, helt enkelt.

Fröken sned krok näsa och hon som alltid ska göra något med händerna. Som sagt alla bilder blir inte 100% braiga.

Första dagen i jeans på mycket länge. Kändes sådär måste jag erkänna.
 

Välförtjänt öl i kvällssolen. 

Jag satt på trappan och tog en öl i solen medan Marre tränade hemma på framsidan. Idag fick jag inget dåligt samvete alls att inte jag latade mig. Tyckte faktiskt att jag gjort mig förtjänt av den efter allt slit jag gjort idag. Det sägs ju så ofta att vi måste ta till vara på varje tillfälle som ges och leva livet alla dagar. Jag levde min kväll kan jag säga. Tilda och jag hade film kväll och myste.

Lyko´s sommarbox.

Ibland saknar jag Glossyboxarna som jag prenumererade på förut. Så när jag handlade på Lyko nyss köpte jag även deras sommarbox som innehöll mycket solprodukter och brun utan sol sprejer. Ganska kul faktiskt!

Puss Puss.

 

One thought on “Kvällsbus, kvällsöl och filmkväll med Tilda.

Add yours

  1. Mysigt att ta en öl och roligt att ta knäppa bilder på sig själv någon gång med, hehe jag är väl knäpp men ser fram emot höstmodet och lite så

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: