Moppekort och fikastund.

Hej.

Idag är det en stor dag här hemma. Marcel klarade moppekortet. Grattis min fina lilla kille!!!

Moppekort och fikastund.

Idag åkte jag och Marre in mot stan för det var hans tur att skriva teoriprovet för moppekortet. Gissa om han längtat och längtat efter detta kort? Inte förrän jag lämnade honom en kvart innan utsatt tid för att gå till Åhlens och fika blev han nervös. Det är nog något med de sofforna där inne på Trafikverket för när jag kom tillbaka för att vänta på Marcel blev även jag pirrig. Jag som aldrig blir nervös eller så blev jag mest, mamman som hoppades så mycket att det nästan gjorde ont i magen. Marre fixade kortet – Grattis!!! Väl hemma igen kastade Marcel sig iväg på mopeden för att möta upp sina kompisar.

Fikastund på Sally Voltaire & Systrar.

Medan Marcel skrev gick jag upp till Åhlens och in på Sally Voltaire & Systrar och fikade. Sally Voltaire & Systrar är ett mysigt ställe med fräscha och goda rätter och fikabröd. Stället har även en butik och säljer såååå fina saker. Jag snöade in på kannor och skålar, erkänner att det var så nära jag fick med mig ena skålen hem. Skönt att jag höll i kortet för de var lite dyra för att bara ta med hem si som så.

Ni ser ju själva. Så skitsnygga tycker jag!!!


Ett varv runt.

Jag hann även med ett varv runt bland Åhlens väskor och skor innan det var dags att gå tillbaka och möta upp Marcel igen. Hittade snygga ryggsäckar till skolan men sånt går inte köpa utan att barnen är med längre. Däremot så såg jag ett både coolt och snyggt fodral eller det heter nog datorväska. Tur eller tyvärr så är det för litet för min dumburk som behöver storlek 15 om laddarsladden ska få plats.


Kram Kram.

4 thoughts on “Moppekort och fikastund.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d