Söndagsäventyr.

Halloj.

Idag har jag varit på söndagsäventyr med Tilda och Wille. Efter många om och men blev det stan som blev målet. Riktigt rövartur hade vi som kom precis när tåget gick till stan, händer väl aldrig utan att om man kommer så, åker tåget vidare och man får vänta och vänta.

Brunch på Vapiano.

Lika gott som alltid men idag får Vapiano vistelsen fullpott av mig för att det var så lugnt och skönt. Bra val Wille, alla blev nöjda, mätta och belåtna.

Nästan grej blev Pokemonpromis genom stan. Jag sprang in en snabbis på Björn Borg butiken och köpte underkläder på deras rea. Ångrar att jag inte köpte de snygga träningshortsen som jag såg men förhoppningsvis går det fler tåg till butiken. Måste erkänna att det både är och ser ganska kul ut när 2/3 av alla besökare i Kungsan är där och spelar Pokemon. Alla stirrar ner i sina telefoner och ropar ja eller nej hela tiden då de lyckas fånga eller missar.


Härlig promis längs Skeppsbron.

Jag njöt av båtarna och de vackra miljöerna med vinden i håret medan Wille och Tilda spelade vidare och kläckte ägg på ägg. Åh, vad jag älskar mitt Stockholm. Att gå på alla smågator och hitta nya genvägar hela tiden ger nya upptäckter varje gång. Underbart!!!


Paketen inslagna.

Paketen är inslagna morgonfikan fixad. Imorgon blir det ingen sovmorgon när Marcel fyller år. Ny tejprulle kom jag till och med ihåg att ta med hem från stan, jag är en mästare på att glömma bort det som egentligen var mitt utdrag.

I år blir det bara några få småpaket till Marcel då han redan fått sina fina moped som står och tar upp all ny skapad plats i garaget. Hoppas att Marre gillar innehållet i dessa presenterna.


Dags att snöra på mig springskorna för nu ska det springas eller en PW intas.
Vi hörs snart igen.
Kramis.

2 thoughts on “Söndagsäventyr.

Add yours

  1. Men ÅH mysigt! Vapiano där måste jag äta någon gång i mitt liv, är det bra?
    Svar: Ja gud det är verkligen värt ett besök, så mysigt!Favoriter var de fantastiskt fina girafferna o dom roliga aporna!

  2. Så fina paketen är du slagit in och det där med pokemon alltså, man skapar väl än mera hets och barn stirrar ner i telefonerna eller ;).

    Så mysigt med en tripp till stan och rea på Björn Borg, aldrig fel minsann

    Snyggt med maxiklänning

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: