Rekord kväll.

Godkväll.

Det blev några varv runt Röstu Hage och lite magträning för min del. Idag gick det så jäkla bra för både mig och Marcel. Vi sprang rekord båda två. Tänk att lilla lata godisråttan jag sprang under min förra gångs bästa tid i 3 varv. Mina rekordvarv gick 7 sekunder snabbare än förra gången. Det är så attans bra gjort. Jag är lika stolt som en tupp.

Rekord kväll. 

Ni anar inte vad glad jag känner mig efter mina varv och de tider jag fick ikväll. Skam den som ger sig. Nu tänker jag verkligen inte ge mig nu ska jag bli så bra som jag kan. Var så trött att jag nästan tuppade av mellan varven. Men jag lever och mår just nu bättre än på länge. Faan vad jag är bra!!! Marre hade också en lyckad kväll och sprang 3 sekunder snabbare varv som bäst. Bra jobbat Marcel!!!

Firar med ett glas rött.

 

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: