Boule & Berså med La Familia.

Hej Hej.

Så sprang även denna dagen iväg med en rasande fart. Det känns att det varit en rasande fart för tröttheten har knackat på hos mig för länge sedan. Trots att jag tar det lugnt så finns det inte mycket lugn och ro till egen tid och återhämtning i mitt liv. Drömmer om att åka bort en hel vecka bara jag och andas och tänka men det kan jag ju se mig om någon annan stans. Minns så väl vad min stresskompis Magdalena sa om att vara hemma en hel sommar med tre barn i olika åldrar och en man som jobbar mycket. Dina ord stämmer in precis på mig, kunde inte bli sannare faktiskt.

Boule & Berså med La Familia.

Killarna fyller år nästa vecka och Robert är ute och far igen när de har sina födelsedagar så vi åkte in till Boule & Berså för att umgås och äta lite mat tillsammans. Jag är ingen hejare på boule, däremot var Wille den som spelade allra bäst. Wille är bra på det där med precision och koncentrationsgrejer så som golfen, där han slog ”Hole in one” under kursens andra dag. R och jag mot barnen, jämt var det in till att sista klotet var kastat men för husfridens skull så var det tur att barnen vann med 1 poäng.

Största räkbåten med både färska och rökta räkor till mig. Så gott men så kladdigt, precis som vanligt. Boule & Berså är riktigt charmigt. Där kan man äta och dricka gott, spela boule,  lyssna live musik och titta på alla båtar som åker förbi.

 
Inte alls lätt att få till någon fin bild när ingen i La Familia egentligen ville vara med på bild.
Men här är de till slut på samma bild, hmmm, blev sådär men men de är där alla fyra.
 


Avslutar med en växtbild som så många gånger förr.
Ha det bäst.
 Kramis.

 

11 thoughts on “Boule & Berså med La Familia.

Add yours

  1. Ibland är det fullt upp fast det är semester… Hoppas du haft en avkopplande dag idag. Kul med familjeboule och fina bilder på dig. Kram Suss

  2. Fin outfit 🙂

    Svar: Det var nog ej kräksjukan då han var relativt pigg igår fram tills han åkte till sin pappa och enligt hans pappa har han fortfarande inte kräkt igen 🙂

    Jag hade en bra dag men var sjukt trött haha. Själv då? Kram

Kommentera

Up ↑

%d