Garagefix hela långa dagen.

Hej på er alla.

Äntligen har jag landat i min fåtölj med ett glas rött efter en heldag i garaget och trädgården.  Vi har fixat nya skåp till garaget för att försöka få lite bättre ordning i vårt överfulla garage.

Garage fix hela långa dagen.

Först ut med allt på gräsmattan för att städa ur och sedan in med skåpen. Därefter följde det många timmar med att få in allt igen och även fylla skåpen. Kan ni tänka er att det finns en del hyllor kvar som är lediga och i klädgarderoben finns inget ännu.

Nostalgi, när vi började fixa ut allt hamnade Marcel med Tilda i den billådan som vi valt att spara. Även jag fick mig några tillbaka blickar när den ena bilen efter den andra och favorit motorcykeln hittades i lådan.

Cirkus eller familjen kaos showade hela dagen på framsidan. Jisses vilket stök och bök det varit.

Även idag försökte familjen få mig att kasta de tre sista barnvagnarna som jag fått behålla plus Willes liggdel. Men jag sa blankt nej är man eller varit barnvagnstokig är det ju klart att jag inte kastar de sista jag fått behålla. Barnvagnshandlare kanske vore något för mig?
Böcker och ännu mera böcker. Med tanke på hur mycket böcker våra barn har eller haft borde de bli professorer alla tre men tyvärr läste vi nog för mycket för dem för det blev bara Tilda som gillade att läsa. Tilda hittade flera spännande böcker bland killarnas gamla som hon la beslag på idag. Mitt i Cirkus Rytterlunds föreställning idag låg Tilda och läste böcker på gräsmattan. Ganska charmigt trots allt…

Några av skåpen på plats. Det blev faktiskt ganska bra till slut. Helst vill jag bara få bort alla bildäck som tar upp så mycket plats. Har inga bilder på slutresultatet men när skåpen börjat flytta in.

Dagens Tack.

Måste alla gånger gå till Buse rådjur som varit borta från oss så länge att rosbuskarna faktiskt blommar för fullt. Så vackra. Tack!!!

Vet ni, nu är det en super trött liten jag som säger Tjingeling.
Hörs imorgon.
Puss.

2 thoughts on “Garagefix hela långa dagen.

Add yours

  1. ÅH! Härligt med ett röjande! Kul att du fann min blogg med, välkommen igen;)
    Svar: Ja exakt så är det ju det är ju liksom bedrägeri, likaså att det s.k eventföretaget missköter sig. Men detta kommer att uppdagas så småningom,då blir dom inte långvariga..Ja dessa knäppgökar får ju dessvärre alla andra bloggare att framstå i dålig dager =(

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: