Jag är på G nu.

Hej.

Nu är snart denna onsdag redan slut. Fattar inte att dagarna går så himla snabbt hela tiden. Har ni haft en bra onsdag eller lilllördag som många kallar den?

Paketerna är fixade.

Nästa vecka fyller killarna år och önskelistorna har ramlat in eller Marcel önskade en moped och Wille hade en del grejer på sin lista. Tilda och jag åkte en sväng för att fixa det sista. Jag har väl aldrig varit klar såhär tidigt tidigare år. Hur skönt som helst kan jag lova.

Sprang även in en snabbis på Ikea och fixade en ram till Tildas nya Dolly Style plansch och köpa present papper till nästa veckas födelsedagspresenter.


Running time again.

Ikväll var det dags igen för att springa järnet på Röstu Hage. Vi springer ett varv det snabbaste vi kan. Ganska kul men så jäklar jobbigt. Jag blev så stolt över mina tider och har lovat mig själv att springa ännu snabbare nästa gång. Jag är på G nu på alla plan lovar jag mig själv och även er alla. Heja Heja Kamilla…


  Jag är på G nu.

Jag är på G, det är så det känns och det jag jobbar med och för. Har bestämt mig för att sluta ta skit mera och att ingen ska få trycka ner mig igen. Spelar ingen roll längre för jag reser mig igen. Jag kommer vinna igen och igen. ”Jag ska aldrig ta skit igen Jag ska bara vara mig själv”.

 

One thought on “Jag är på G nu.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: