Lyxåket är hemma nu.

Hej Hej.

Läget med er idag? Här har det regnat och är ganska kvavt ute. Skönt för både mig och våra växter, jag behövde också vila mig lite från solen.

Lyxåket är hemma nu.

På måndag fyller Marcel 15 och moppekortet förhoppningsvis snart fixat. Största drömmen har varit att få en moppe till sin födelsedag. Sagt och gjort Marcel´s mor och far tömde spargrisen och köpte en i födelsedagspresent. Lite svårt var det allt att få tag på den som stod högst upp på listan men som tur var hittade vi en i Uppsala på Three Two Motor & Service. 

Nej mina vänner han kör inte utan hjälm utan rullar ut den till skåpbilen där den åkte hem.

Mopeden är super fin och jag skulle också valt en vit moped om det var jag som var i mopedåldern. Om nu inte sonen förstör den om han kommer klistra en massa märken eller ränder på den som han tycker är så coolt. Det tycker inte hans mamma han ska göra och säger NEJ.

Hur dyrt kan det vara?

Att försäkra en moped i vår kommun är inte det billigaste kan jag lova. Vi trodde nog inte våra ögon när vi läste på alla de prisuppgifter som de olika försäkringsbolagen lämnade. Kändes lite som om de visste att vi föräldrar självklart försäkrar våra barn dyrt och heligast och även mopeder då, så då är det okej att dra upp prislappen för visst måste ju ungen och moppen vara försäkrade om något skulle inträffa. Hur som helst till slut blev även denna moped försäkrad vilket känns skönt men dyrt.

 Promis eller inte???

Ska jag eller ska jag inte ge mig ut på en promis? Åh…så svårt det kan vara att ta det beslutet.

Ha det bäst Vi hörs snart igen.

  
4 thoughts on “Lyxåket är hemma nu.

Add yours

  1. Så fin moppe han ska få, perfekt ju och ja skönt med mellandagar så man får komma ikapp, ska bli lite svalare nu, mer min melodi, gillar inte fullt den värmen vi haft

  2. Häftigt vrålåk! Lyxig och fin, kan tro han är nöjd!
    Visst kostar det att ha barn… inga spargrisar direkt 😉
    Usch, det där med promenaderna… blivit vääääldigt dåligt med det, här… 🙁
    Kram/Maria

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: