Musseljägare vid Brosjön.

Halloj.

Nyss hemkommen från Brosjön. Där jag och Tilda hängde med hennes kompis Ellen och hennes bror och mor. Riktigt varmt och skönt. Barnen badade mest hela tiden förutom en kort glasspaus. Barnen dök efter musslor och hittade ganska många och hade super kul. Självklart så släppte de tillbaka dem alla innan vi åkte hemåt.

 Musseljägare. 

Tilda, Ellen och Linus dök och dök efter musslor. De hade så roligt hade de tillsammans. Underbart på Brosjön idag förutom alla getingar då men de rymde vi ifrån när vi alla var ute på bryggan eller i vattnet.

Sommaren när den är som allra bäst. Ikväll blir det grillat med extra pinnbröd som T beställt och jordgubbspaj med vaniljglass.  Love Love Love!!!

2 thoughts on “Musseljägare vid Brosjön.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: