Hockeymonster och blåbärströst.

Hej på er.

Har ni det bra? Hos mig är det åska på gång. Det kommer en skur och sedan åskar det en stund sedan kommer solen igen så håller det på. Hade önskat att det kommit ett åskoväder som drog förbi hellre än detta konstiga väder.

Hockeymonster igen.

För er som inte vet är hockeymålisar monsterstora. Att se dem från läktaren är okej men att möta dem i hockeykorridorer gör att även den modigaste ruggar åt sidan. Idag förvandlades vår lillkille till monster igen för en kort stund. All utrustning med de nya skridskorna skulle testas en sista gång innan han åker på läger imorgon. Tänkte jag skulle utmana ödet med en boxningsmatch med monstret för att värma upp mig som hockeymorsa. Det gick sådär. Vilken tur att alla spelare på isen har skydd på sig för det gör ont på riktigt att bli boxad av en fet målishandske. Tänker inte göra det fler gånger om ni undrar.

Jag förlorade matchen….
 


Blåbärströst.

Den förlorande jag gick in och hämtade en skål och gick upp i trädgården för att plocka blåbär som tröst på såren. Kanske hamnar de i yoghurten imorgon bitti eller så blir det en liten paj.
Underbart med blåbärsbuskar på tomten.

Time att gå tillbaka till tvätten igen. Jippi vad kul det ska bli eller inte…
Kram på er.

2 thoughts on “Hockeymonster och blåbärströst.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: