Ett jäkla tempo hade jag verkligen.

Godmorgon eller God förmiddag.

Vaknade tidigt imorse vilket inte tillhör vanligheterna när det gäller mig när det är lediga dagar.
Solen strålade och grannens vatten i hans damm pålade. En lugn, tyst skön sommarmorgon med andra ord.

Sommarmorgon.

Bjöd mig själv på frukost ute på altanen. Tyvärr så var jag inte ensam om min yoghurt, en envis geting ville också smaka. Trodde inte de gillade osockrad naturell yoghurt men det gör de tydligen. Gäller att passa på för mina väderappar säger regn och rusk hela nästa vecka. Åh, så roligt eller nej verkligen inte. Solen ska helst lysa varje dag om jag får bestämma.


PW Jogg.

Fy vad det var hemskt i spåret idag. Det var så tungt eller så störde jag mig på att ena nya skon känns för stor. Efter att jag opererade ena foten för hallux valgus och en hammartå blev den foten mindre. Vilket spökar för mig ibland när jag ska köpa skor.

Väl efter spåret fick jag ta Kamilla i kragen och säga till henne på skarpen. Nu när du var var usel springer du i din max fart hela vägen fram till skogen vilket är 1,2km. Sagt och gjort, jäklar vad jag sprang. En man som jag susade förbi sa att jag hade ett jäkla tempo. Ett jäkla tempo hade jag verkligen. Så en liten applåd blir det för mig idag men ingen sten tyvärr.

 Kanske var det därför jag njöt lite extra av den sista biten genom skogen hem. Skogen hemma hos oss är allt bra vacker.

Må så gott.
Puss.

2 thoughts on “Ett jäkla tempo hade jag verkligen.

Add yours

  1. Oh så skön start, kan ändå vara skönt att vakna tidigt. grattis till vinsten, du var målsnöret före, skratt

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: