Hälsat på hos Kungen idag.

Hej på er alla.

Sitter med datorn i knäet, allsången på Tv´n och lite gott rose´i glaset. Nu är det gott att leva sjunger de just nu. Ja idag är det gott att leva.

Nominerad till Veckans Blogg hos Misstossequeen.
Så alla mina fina läsare ni går väl in och röstar på just mig. Här kommer ni till omröstningen.

Livrustkammaren.

Tilda och jag åkte till stan utan att ha egentligen något att göra mer än att äta mjukglass i Kungsan. Vi hamnade på Livrustkammaren vilket var så himla länge sedan. Det var riktigt kul tyckte vi båda två. Vilka skatter vi har sparade i slottets gömmor för att inte tala om vilken fantastisk historia vi i Sverige har. Inte undra på att historia var ett av mina favorit ämnen när jag gick i skolan.
Kungsan, mjukglass, youtube träff och sommar.

En riktig hang around dag blev det för Tilda och mig. Efter besöket ibland rikets skatter gick vi till Kungsan och åt glass med vi tittade på en såpbubbelshow. Vilken tur jag har som bor i vår underbara huvudstad. Att sitta på gräset mitt i city och äta glass och känna känslan att idag är det gott att leva.

Youtube träff med Ben Mitkurs vet inte om han heter så men något i den stilen. Enligt T är han så bra och cool. Han hade tydligen fan träff men det skulle vi inte delta i bara kolla på håll. Vet ni att jag åkt tunnebana med honom i våras och snackat hela vägen från centralen tills vi klev av på Fridhemsplan. Han tyckte nämligen att han kände igen mig….skulle inte tro det.

Vi hörs om en stund igen.
Glöm inte rösta på mig nu.
Kramis.

2 thoughts on “Hälsat på hos Kungen idag.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: