PannkaksBrunch med mina troll.

Hej Hej.

Hur mår ni?
Här har regnet öst ner hela dagen än så länge. Det regnade till och med så mycket att Wille och hans sommarjobbakompis fick åka hem för de inte kunde vara ute och arbeta i det vädret. De andra 2 trollen sov till 12:30, helt galet. Men mig gjorde det ingenting för då kunde jag småfixa med mitt och kolla film.

Amerikanska Pannkakor.

Tilda önskade sig Amerikanska pannkakor till brunch idag. Det var liksom ingen ide´att äta frukost när klockan redan var 13. Så himla gott det var med vaniljglass och bär. Mums mums.


Snart dags att kliva i gummistövlarna och ta en promis.
Kramis.

3 thoughts on “PannkaksBrunch med mina troll.

Add yours

  1. Vi hade regn igår. Idag är det molnigt men varmt. Ska på aw i em/kväll så jag hoppas det fortsätter hålla upp.
    Mums vadd gott. Jag har aldrig gjort amerikanska pannkakor. Är det svårt?
    Kram Petra

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: