Nattsurr.

Hej mitt i natten.

Vaknade och kunde inte somna om så jag hamnade med dumburken i knäet. Helt knasigt jag vet men då kan jag lika gärna blogga lite. Precis som alltid nu för tiden hamnar jag framför reseföretag och olika resor. Min kropp och själ säger res, lev och upplev. På den vägen är det med den saken. Men nu tillbaka till igår.

Tillbaka till igår. 

Sommaravslutning med gympan stod i almanackan, så Tilda och jag åkte till nya blomsteraffären eller den är inte ny utan har bara flyttat. Där inne fick vi vänta ganska länge. Så vi hittade hur söta som helst fågelholkar och annat smått och gott. En positiv överraskning var CS Café & Deli kan jag lova.

Gympan.

Jisses så varmt och mycket folk det var när föreningen samlade 3 grupper samtidigt i träningsrummet. Jag tyckte det var så jobbigt. Stökigt, bullrigt och en massa barn som gjorde som de ville hej vilt. Hallo, föräldrar var tog ni vägen? Stresspåslaget kom på en gång.

Gymnasterna var lika duktiga som alltid – Heja Tullinge GF. 

 Vi hörs senare idag.
Kram. 

 

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: