När tröttheten och latmasken får bestämma.

Hej.

Min kväll bedrev jag på publiktrappan på Flottsbo med Flempangänget slet som djur. Jisses vad de sliter och kämpar. Nästa säsong kan alla de andra lagen slänga sig i väggen för inget annat lag kan ha någon chans i starkhet mot Flempangänget. Killar ni är bara bäst. Så sjukt imponerad över er alla.

När tröttheten och latmasken får bestämma.

När tröttheten och latmasken  inom mig slår till finns det inte mycket att göra utan att lata sig. Så efter Flottsbrosvängen blev det en sväng till Benevento för att köpa hämtmat.Gissa om det var gott att bara sätta sig vi matbordet och svulla pizza. Vissa dagar finns det inget godare än pizza.

Pyamasbyxor eller?

Dagen till ära fick det bli gosigabrallor, pyamasbyxor som ett av barnen tyckte. Men skit samma så länge byxorna är sköna och gosiga så får det bli sådana dagar.  Idag var en gosig dag som behövde gosiga kläder.


Ångra inget.

Överallt talas och skrivs det om boken Ångra inget vilket gjorde mig nyfiken. Efter att läst fleras omdömen om boken klickade jag hem ett exemplar även till mig. Jag gillar målböcker så håller jag tummarna för att även jag ska hylla och ge boken topp betyg.


Sov gott alla mina fina Bloggisar.
Puss.

One thought on “När tröttheten och latmasken får bestämma.

Add yours

  1. Gott jobbat av killarna.
    Den boken har jag sett en massa reklam om också. Lite sugen på att köpa den. Du kan väl ge ett omdöme när du är färdig med den så jag vet om jag ska införskaffa den eller ej.
    Kram Petra

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: