Tack som F…!!!

Hej.

Alltså nu är det krig på riktigt kan jag lova. Min känsla var på topp – så skönt att gå ut och göra någon timme i trädgården efter lunch. Den känslan försvann direkt jag kommit ut runt husknuten.

Efter förra kriget införskaffade jag Rå- Väck som skulle vara ”The one and only” på hata rådjursmarknaden. Fram tills idag trodde jag de funkade men NEJ. Så därför får Rå-Väck sämsta betyget av mig, Sorry. Ni får säga precis vad ni vill men jag vill inte ha dem hos mig. Min trädgård är min och mina växter är mina!!! Så nu har min lust totalt försvunnit och jag har letat efter värsta skrämma bort medlet. Vet ni det gör inget om det kommer bli hemskaste giftet för på min tomt bestämmer jag och inte några dumma rådjur.

Tack som F…!!!

Vad synd att rådjuret inte knackade på när det ändå var uppe och härjade på plattorna framför huset. Verkligen synd för jag hade haft ett och annat att säga till den elakingen.


Så snällt att denne lämnade tre rosknoppar så vi kan komma ihåg färger på denna fina rosbuske, eller hur?

Snart har jag nog lugnat ner mig lite men NU är jag riktigt sur.
Puss.

One thought on “Tack som F…!!!

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d