Både små och stora segrar måste firas.

Tja Tja.

Idag överträffade jag mig själv och klarade jogga 4,1km. Tror knappt att det är sant. Så sjukt stolt över mig själv. Plötsligt händer det känsla över mig ända sedan jag kom hem har jag gått omkring i ett lyckorus. Jag fick en liten sten i pris även idag. Både små och stora segrar måste firas.

Min lilla seger.

Firade min seger med en kall öl på gräsmattan. Jag vet att det är helt fel efter man varit och tränat. Men för mig handlar inte min jogging om beach 2016 för det rejset är redan försent utan mera om att ändra min egna inställning och mitt välbefinnande. Så skål och grattis lilla Pinglan.


Oj oj oj vad naglarna ser ut, himla tur att jag ska till min bästa nagelterapeut Malin på tisdag igen.

”Hole-in-one” 

Helt galet, min Wille gjorde ”Hole-in-one” andra dagen på golfkursen. Det har tydligen aldrig hänt tidigare att någon gjort på golfklubben. Tydligen hör det inte till vanligheten att man som golfspelare gör någon  ”Hole-in-one” överhuvudtaget i sin golfkarriär. Kursledaren hade aldrig gjort någon.
Men vår Wille gjorde en ”Hole-in-one”. Så nu är vi även ett golfproffs i familjen. Grattis finaste Wille.

Bild lånad av makens Facebook.


 Magi.

När jag var lite var jag fascinerad över kompisens mammas trädgård. Hon hade bland annat taklök på taket på min kompis lekstugetak. Det var magi tyckte jag. Mamman hade även taklök i skrevorna på deras bergsknallar. Därifrån kom min ide att plantera taklök i våra skrevor på våra berg.
Lökarna är så magiska, så lika men ändå så olika.

 Pray.

Ingen kan väl undgått att världen drabbats av ännu ett terrordåd. Jag finner inga ord utan bara ren avsky.  Pray for Orlando.

 Sov Gott.

Puss.

 

2 thoughts on “Både små och stora segrar måste firas.

Add yours

  1. Oj vad många inlägg jag missat hos dig, Kamilla, nu när jag har haft fullt upp. Underbart med skolavslutningar. Glada, fina ungdomar kan man aldrig få för mycket av.
    Vad tråkigt att rådjuren äter upp dina växter 🙁
    Gott jobbat att du joggade 4,1 km. Jag har klarat 3 km som längst. Och jag kämpar på 😉
    Ha en riktigt bra start på veckan.
    Kram Petra

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: