Vilda vackra sommarblommor.

Hej på er.

Vet inte varför men jag tycker att det känns som söndag idag. Alla våra killar går på golfkurs nu i helgen så kvar blev Tilda och jag. T kände sig fortfarande inte 100 så hon fick hoppa över träningen även idag.

Filmtajm och tacos.

Tilda och jag åkte mot Heron City och åt lunch på Taco Bar innan vi gick på bio. Vi tittade på Djungelboken. Djungelboken var från 11 år och det är nog på gränsen om man är prick 11 och ska gå själv för filmen är bitvis riktigt läskig. Berättelsen är fin och miljöerna magiska. Filmen får en 3,5 av 5 av mig mycket för att jag tycker att filmen stundtals är på gränsen för otäck för att vara en barnfilm från 11 år.


Vilda vackra sommarblommor.

De vackraste av dem alla på sommaren. Finns det något mysigare än att bara gå en sväng och plocka blommor. Lupiner fick bli stommen i våra buketter idag. Tänk att man sällan tröttnar på en blomma. Utan att de blommor som varit och är en favorit ofta kommer att bestå livet ut.

Önskar er alla en fin kväll.
Puss Puss.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: