Duktiga tjejer får alltid pris.

Hej igen.

Vakande av mig själv imorse, ingen klocka som ringde. Så himla skönt kan jag lova. Ny dag nya utmaningar och nya tag. Började min lördag med min PW . Jogg.

Duktiga tjejer får alltid pris.

Fast det varit lite dåligt med mina joggingturer denna veckan så gav jag mig ut imorse. Idag tänkte jag att det sägs ju att hård träning kan rensa bort all skit i sinnet. So lets try! Jag som hittills mest sprungit 2 km gav mig den på att göra minst 3 km idag eller tills jag stupar. Stupade gjorde jag efter 3,514 km, men jäklar vad nöjd jag kände mig. Promisen hem fick idag gå genom skogens alla uppförsbackar. Jag dog inte även om jag nästan trodde det när Marcels mentorslärare sprang förbi mig och pratade på. Själv kunde jag knappt mer än att svara och önska glad sommar.
Men jag gjorde det- så himla bäst Kamilla. Finaste lilla runda stenen fick bli mitt pris.

Dagens kloka ord.

Kloka ord behövs alltid på våra olika vägar i livet. Så lev för allt vad du är värd. Jag är värd så mycket så då tänker jag allt leva massor och allt.

Duschen väntar och nya äventyr.
Kram på er alla.

One thought on “Duktiga tjejer får alltid pris.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: