Slut som artist.

Hej Hej.

Hur har ni det? Hoppas ni mår bra.

Slut som artist.

Trots en dag som denna med skolavslutning så är jag slut som artist. Det var inte alls så här jag hade tänkt mig denna dagen. Men ska jag vara ärlig så har jag känt och jag vet att jag inte lyssnat utan kört på rakt in i kaklet. Denna veckan har jag haft alldeles för många måsten som bara skulle göras och då är det omöjligt att bromsa och bara vara. På tal om något annat…så måste det vara just dessa inlägg som någon saknade. Så varsågod och Tack och tack så himla mycket.

Tårtkalas i sängen.

Skolavslutning betyder tårtkalas hos oss. Det var ju inte så här jag tänkte äta tårta idag. Men men Tilda och jag kollade film och hade tårtkalas i sängen medan killarna kollade fotboll tror jag. Goda tårtor och bästa sällskapet gjorde kvällen ganska bra trots min trötthet.


Imorgon är en annan dag.

Kom så länge hjärtat slår
Kom så länge spänningen finns kvar
I morgon är en annan dag
Kom så länge solen ler
Kom så länge lusten ger och tar
Så fort när allt försvinner
I morgon är en annan dag
(Niklas Strömstedt).

Jisses vad jag lyssnade på denna låt med C Björkman när det begav sig 1992. En låt som fast den inte är en toppen låt fastnade. Som sagt imorgon är en annan dag och den ska bli min. Skam den som ger sig brukar det ju heta.

Sov Gott.

Kramar till er alla.

2 thoughts on “Slut som artist.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: