Skolavslutning på Broängsskolan.

Hej Finisar.

Äntligen skolavslutning för våra barn. Wille som går ut första ring klarar sig själv eller där är det tvärförbud att besöka innan utspringet om 2 år. Marre och Tilda´s avslutning kan vi få ta del av än så länge. Nästa år slutar även Marcel 9:an så snart har vi bara en liten tös kvar i Broängsskolan.

Skolavslutning på Broängsskolan.

Sjukt seg imorse trodde knappt jag skulle komma iväg, men iväg kom jag som tur var. Först var det som vanligt en liten avslutning i klassrummet med Tildas klass som visade film , dansade och kramade Hejdå till bästa läraren Anna. I höst börjar Tilda mellanstadiet, vill knappt inte tänka på att även vår lilla börjar bli stor. Egentligen så är det nog så att jag inte vill tänka på att jag börjar bli gammal. Suck!

Ska det vara så svårt?

Marcel och hans kompisgäng är verkligen svårflörtade. Inte förrän de fick välja att vara med på ryggbild eller att visa upp sina fina jag, ställde de upp. Vänta ni killar, nästa år kommer ni fotas massor i kostym till och med.
Vilka fina killar det kommer att finnas i 9:an i Broängen nästa år.
 

Solen skiner vilket är underbart men mina blåa måste få stänga sig en stund.

Kram på er.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: