Utmaning utöver det vanliga.

Godkväll.

Landat i favorit fåtöljen efter en monsterdag som innehöll allt och lite till. Mötet som jag oroade mig för lämnar jag nu ikväll. Kanske lite för att alla som nu läser min blogg ska få vänta och hälsa på hos mig igen. Tänk att jag som är sjukskriven för utmattningssyndrom har en blogg och inte bloggar om sveda och värk hela tiden. Min bloggs fokus ligger på mitt liv och mina dagar ur ett positivt fokus och stressrelaterade sjukdomar är fasiken inte något positivt och en utmaning utöver det vanliga.

Utmaning utöver det vanliga.

Årets BB Challenge på Kärsön gick av stapeln ikväll. Vilka killar, vilka målisar!!!Så jädra duktiga allihopa. Ni är så grymma. Skönt att det inte blev några katastrofer i år. Förra året välte 3 båtar i Mälaren runt Nockebybrons pelare så att en polisbåt fick plocka upp de killarna. Jag som gillar att fota vem vet jag kanske har det som hobby till och med…..

Dags att krama mina kuddar. Imorgon har våra 3 älsklingar skolavslutning.
Puss.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: