Lycka Till nu lilla JAG.

Hej Hej.

Jag är så sjukt trött att ögonen går i kors och kroppen skriker SOV. Men se det går inte idag. För idag ska allt hända. Först en hemsk natt med mycket drömmar och oro. Jag var helt slut nr klockan ringde imorse. I eftermiddag väntar ett möte som jag inte alls har lust att ha. Möte med FK, arbetsgivare och Stressmottagningen dock utan min läkare som är sjukskriven. Det hade varit så mycket skönare om min läkare varit med. Varför ska allt vara så svårt? Tänk om jag kunde lyssna på mitt hjärta fullt ut. Så enkelt allt varit då.

Peppar mig med det bästa som finns jordgubbar, choklad och kaffe. Lycka Till nu lilla JAG.

Fortfarande sjuk.

T vaknade med hög feber idag igen  så idag fick jag nog och tjatade till mig en tid på vårdcentralen för T. Efter mycket prover och klämma och känna kom de fram till virus som satt sig i magen. Vila blev medicinen. Stackars T som har avslutning imorgon och skulle eller ska uppträda i klassrummet för alla åhörare. Uppträdandet får vi väl se hur det blir med men till avslutningen ska vi gå och tacka av Tildas fina lärare Anna och säga Glad Sommar till kompisarna.


Kärsön i kväll.

I kväll blir det den stora BB Challenge utmaningen för Bjurlingkillarna för detta året. Förra året slutade i katastrof för några killar som kantrade eller vad det heter och fick plockas upp av polisbåt ute i Mälaren. Hoppas det går bättre i år och inga tokigheter händer. Marre är i alla fall taggad. Detta året ser det ut som killarna slipper regn och det är ju positivt.

Dags att stänga mina blå en stund innan allt drar igång igen.
Puss på er.

One thought on “Lycka Till nu lilla JAG.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d