Efter regnet kom värsta solskenet.

Hej och Hallo alla vänner.

Igår var en låg dag men idag känner jag mig på G igen. Nu skiner solen igen men imorse när jag vakande ösregnade det. Jag vaknade av att det smattrade på fönsterbläcken vilket hördes ännu mera nu när vi sover med öppet vädringsfönster igen.

Från regn till solsken.

Nästan som ”Panetos” låt Efter solsken kommer värsta regnet fast tvärtom. Vilken tur jag hade som hittade mitt stora paraply i bakluckan på bilen när jag skulle in till stan en snabbis. Fast jag hade både jacka och paraply blev jag tokblöt.

Väl hemma var det sommar och sol igen. Tänk vad lycklig man kan bli av lite solsken.

För första gången kändes mina nyaste Nike ganska okej. Tror det handlar om att jag saknar mina camoflage Nike som inte passade mig. Suck!!!

Sjuklingen är piggare.

Vår lilla sjukling är piggare och nästan feberfri idag. Så skönt för henne som så gärna velat vara i skolan alla dagar sista veckan och gärna varenda minut, så mycket gillar T skolan och sina kompisar.
Igår hade klassen fått träffa sin nya lärare som tar över klassen från och med 4:an i höst. Det var riktigt surt för T som också velat säga Hej. Ben & Jerry funkar alltid som medicin på T. Så imorgon blir det nog skola igen.

Paket från Lyko.
  
Fick med mig ett paket från Lyko när jag var på posten idag. Lika roligt alla gånger jag öppnar paket fast jag vet vad de innehåller och oftast köpt dem själv. Nu blir håret extra glatt denna sommar i alla fall. Nya schampo och värmeskyddd behövs alltid.

 Så nu är det dags att gå vidare med min onsdag.

Tjingeling.

Kramis.

 

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: